Snooker Cadeau Bon

 

Wat een leuk cadeau voor familie of vrienden. De snooker cadeau bon! Een origineel verjaardagscadeau of als presentje voor de feestdagen. Ook voor bedrijven! Een snooker cadeau bon kunt u meteen aanschaffen of aanvragen (zie onderaan deze pagina).

 

Je kan de bon hieronder bestellen en iemand op een professionele snookertraining trakteren.

Na het invullen van alle gegevens en uw betaling, heeft u de cadeaubon binnen twee dagen in huis. Desgewenst kan de cadeaubon ook naar de persoon opgestuurd worden aan wie u het wil geven. Een les wordt gegeven in of zo dicht mogelijk bij de woonplaats van de snookerspeler. De reiskosten die van toepassing zijn, klikt u aan. Daarna betaald u het totaal bedrag dat in het 'winkelmandje' zit.

Staat uw plaats er niet bij? Stuur een email info@snookerschool.nl of bel 070-7854377, dan worden de reiskosten opgenomen in de tabel.

 

U kunt een bepaald bedrag cadeau geven €25 of hoger.

U kunt een les cadeau geven vanaf €22,50 per uur exclusief reiskosten.

U kunt ook een combinatie maken uit de webshop + een cadeaubon.

Meer informatie of andere wensen? Mail info@snookerschool.nl of bel 070-7854377

 

Bij het afrekenen van de cadeaubon (PayPal, Creditcard of iDeal) kunt u in het vak opmerkingen typen waar de cadeaubon naar toe gestuurd moet worden. Vult u hier niets in, dan krijgt u de cadeaubon naar uw huis gestuurd.

Een snooker cadeaubon is maximaal 1 jaar geldig na de datum van uitgifte en kan niet worden ingewisseld voor geld. Een cadeaubon kan worden besteed bij alle labels van snookerschool.

 

Snooker cadeaubon aanschaffen (klik hier)


Snooker Cadeaubon aanvragen:

Hieronder kunt u een snooker cadeaubon aanvragen. De rekening krijgt u per post of email opgestuurd. Wilt u meteen een cadeaubon aanschaffen? Klik dan op deze link.

AANVRAGEN: