Home » SNOOKER LES

SNOOKERTRAINING & SNOOKERCOACHING

Snookerles bij jou in de buurt? Dat kan. Wij komen les geven op een locatie waar jij graag wilt snookeren.

Je krijgt les van een gecertificeerde EBSA Snookercoach. Alleen of in een groep, kinderen of ouderen? Het kan allemaal bij Snookerschool. Stuur een emailbericht (info@snookerschool.nl) of bel 070-7854377 voor meer informatie of om een les af te spreken.

Snookerschool voorziet in: snookerlessen, snookerclinics, snookermaterialen, snookerboeken en veel ervaring en informatie. Gratis lid worden? Klik hier!

SYSTEMATISCHE TRAINING:

• Houding (The Stance)
  • Brughand (Bridgehand)
  • Keu Actie (Cue Action)
  • Richten (Address)
  • Beweging (Movements)
  • Basis (Fundamentals)
  • Potten (potting)
  • Positiespel (Position play)
  • Bal Controle (Ball control)
  • Afstoot (Break-offs)
  • Zelfbeheersing (Self control)
  • Concentratie (Concentration)
TobyvanDiepen301120140002.jpg

Training individueel, starters en kinderen mogelijk.

IMG-20161120-WA0009-1.jpg

Gezellige groepstrainingen

Leerzame snookerclinics

Groepsfoto.jpg

Een eerste les snooker (1,5 uur) + uitgebreid snookerboekje (48 pagina’s full colour) voor:

€ 47,50,- (*1)

PRIJZEN:

Standaard training is € 22,50 (*1) p.p.p.u. inclusief btw & exclusief reiskosten (openbaar vervoer reiskosten op basis van daluren 40% korting)

Overige prijzen (groepskortingen, jeugdtraining e.d.) op aanvraag.

Vraag naar de mogelijkheden of maak een afspraak voor een snookerles:

e-mail: info@snookerschool.nl

telefoon: 070-7854377

(*1) NB! Uurtarieven zijn altijd inclusief BTW, echter exclusief tafelhuur, exclusief reiskosten, exclusief eten/drinken

BEL MIJ TERUG:

U wordt teruggebeld als u onderstaande gegevens invuld

(* verplichte velden)

ORIGINEEL CADEAU! EEN SNOOKER CADEAUBON. GEEF IEMAND EEN SNOOKERTRAINING CADEAU. KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE!