Home » NATIONALE JEUGDTRAINING ZATERDAG 12 DECEMBER 2015

NATIONALE JEUGDTRAINING ZATERDAG 12 DECEMBER 2015

Gepubliceerd op 1 december 2015 19:24

VOOR ALLE SNOOKERJEUGD IN NEDERLAND T/M 20 JAAR

NATIONALE JEUGD TRAINING DEN HAAG

 

Beste jeugdspelers,

 

Op zaterdag 12 december om 14:00 tot ongeveer 17:00/18:00 uur is er een Nationale Jeugdtraining in Delta Snooker te Den Haag. Alle snookerspelers tot en met 20 jaar zijn van harte welkom om een snooker training bij te wonen van EBSA gecertificeerde snookercoaches.

 

JONG ORANJE:

De Jong Oranje spelers kunnen weer punten verdienen met een oefening én een minigame. Beide trainingen geef ik één dezer dagen door via Facebook, zodat iedereen zich goed kan voorbereiden. Er zijn maximaal 900 punten te verdienen voor een plaats voor uitzending naar het EK!

 

De oefening zal in het teken staan van breakbuilding met natuurlijk veel aandacht voor controle van de witte bal. Je mag één keer oefenen en daarna krijg je 3 pogingen. Alle punten worden bij elkaar opgeteld. Winnaar krijgt 450 punten.

 

De minigame is dit maal een gebroken frame. Dat wil zeggen. 6 rode ballen met alleen de hoge kleuren (blauw, roze, zwart) in het spel. We spelen in een poule met 1 frame per wedstrijd. De twee hoogst geëindigde in de poule spelen nog tegen elkaar. (alles ook afhankelijk hoeveel JO spelers er komen) Winnaar krijgt 450 punten.

 

KADETTEN:

Voor de spelers tm 12 jaar is er ruimte voor diverse trainingen om jouw techniek te verbeteren en er wordt natuurlijk een spannend minitoernooitje georganiseerd als er voldoende spelers zijn.

 

Graag willen wij weten wie er komen, zodat wij ons kunnen voorbereiden en de benodigde snookertafels kunnen reserveren. Geef je het even door of je wel of niet komt? (facebook)

 

Met sportieve groet,

 

André Stadt

E.B.S.A. Snookercoach


«   »